De kunst van het duiden in de uurhoekastrologie

Deze cursus geeft een volledig overzicht van de klassieke technieken die gebruikt worden in de uurhoekastrologie. De nadruk ligt op het werken met uurhoeken in de praktijk.  Alle terreinen van de uurhoekastrologie komen aan bod. Zo bespreken we ook de ethiek die bij het beantwoorden van vragen een rol speelt: waar krijg je mee te maken, welke vragen kom je tegen en hoe ga je daarmee om?

 

voorblad 2017We werken in kleine groepjes waardoor er alle ruimte is om diep op de theorie en op vragen van cursisten in te gaan. De directe begeleiding en het werken in zo’n kleine groep is een effectieve manier om de mogelijkheden die de uurhoekastrologie te bieden heeft, onder de knie te krijgen. De cursus is geschikt voor iedereen met een goed begrip van de astrologische basisprincipes en het lesmateriaal is geschreven in het Nederlands. Klik hier voor de  STA basiscursus folder.cursus 2017

 

Cursisten hebben natuurlijk een verschillende achtergrond, variërend van astrologen voor wie uurhoekastrologie een nieuw gebied is tot astrologen die al een theoretische achtergrond hebben maar hun praktische vaardigheden verder willen ontwikkelen.

 

De kern van de opleiding is erop gericht om vertrouwen en vaardigheid te ontwikkelen in het duiden van uurhoeken. Hoewel het natuurlijk helpt als je al iets weet van uurhoekastrologie, is het geen voorwaarde. De lessen behandelen alle klassieke technieken die nodig zijn om uurhoekastrologie zelf in de praktijk te kunnen toepassen. Na het volgen van deze cursus heb je alles in huis om aan de slag te gaan als zelfstandig uurhoekastroloog.

 

 

De cursus onderzoekt de methodologie, geschiedenis en filosofie van uurhoeken. Er is veel ruimte voor cursisten om zelf actief te oefenen. In kleine uurhoek

groepen wordt de theorie meteen in de praktijk toegepast. In de lessen gebruiken we voornamelijk recente vragen uit de hedendaagse praktijk.

 

De cursus is ontwikkeld door de School of Astrology en vormt de basis voor de STA Masters-Level Course. Deze cursus is een gespecialiseerde opleiding voor uurhoekastrologen die dieper op de materie in willen gaan en hun kennis van dit onderwerp willen verbreden.

 

De totale kosten van het Basisniveau  bedragen € 495.- inclusief een map met alle theorie. Mocht je belangstelling hebben, neem dan even contact op.

 

Voor informatie over de Masters-Level Course zie:  http://www.sta.co/masters.html     1231124_10152537112111360_8345250946649708216_n