Agenda

Heb je belangstelling voor een cursus klassieke technieken of uurhoekastrologie, neem dan even contact op. Ik werk met kleine groepen, zowel bij mij thuis als op locatie. Ook individuele lessen zijn mogelijk, dat kan via Skype of bij mij thuis.

2015-10-19_11-22-43Ik ben als docent verbonden aan Deborah Houlding’s  School of Traditional Astrology en deze Basisopleiding wordt door mij in het Nederlands gegeven.  Op deze Facebookpagina kun je meer informatie vinden over de activiteiten van STA.

Ik geef deze opleiding in Bilthoven  maar ook op locatie. De opleiding bestaat uit 30 lesuren en we plannen de lessen in overleg. Er start weer een Basiscursus in januari 2017. Voor meer informatie zie STA basiscursuscursus 2017

De totale kosten van deze opleiding bedragen € 495.- inclusief een map met alle theorie. Mocht je belangstelling hebben, neem dan even contact op. Zie ook Cursusaanbod Uurhoekastrologie.

Lezingen

Op 19 november 2016 geef ik bij de AVN in Amersfoort een workshop over Relaties anders bekeken.

Het 7e huis is het relatiehuis en we kennen verschillende soorten relaties die allemaal onder het 7e huis vallen. Hoe maak je nu onderscheid tussen een intieme relatie en een openlijke vijand? Daarvoor worden in de klassieke astrologie de tripliciteitsheren gebruikt. In deze workshop gaan we, na een korte theoretische uitleg, aan de slag met onze eigen horoscopen om deze techniek in de praktijk toe te passen en te toetsen.