Agenda

Heb je belangstelling voor een cursus klassieke technieken of uurhoekastrologie, neem dan even contact op. Ik werk met kleine groepen, zowel bij mij thuis als op locatie. Ook individuele lessen zijn mogelijk, dat kan via Skype of bij mij thuis.

 

Ik ben als docent verbonden aan Deborah Houlding’s  School of Traditional Astrology en deze Basisopleiding wordt door mij in het Nederlands gegeven.  Op deze Facebookpagina kun je meer informatie vinden over de activiteiten van STA.

 

Ik geef deze opleiding in Bilthoven  maar ook op locatie. De opleiding bestaat uit 30 lesuren en we plannen de lessen in overleg. Er start weer een Basiscursus in januari 2018. Voor meer informatie zie

 

De totale kosten van deze opleiding bedragen € 495.- inclusief een map met alle theorie. Mocht je belangstelling hebben, neem dan even contact op. Zie ook Cursusaanbod Uurhoekastrologie.

 

Lezingen

Op 8 april 2018 geef ik een lezing op het Astrologencongres in Soesterberg, met als titel Kracht en waardigheid beter begrijpen. Voor meer informatie zie Astrologencongres 2018.