Agenda

Heb je belangstelling voor een cursus klassieke technieken, neem dan even contact op. Ik werk met kleine groepen, zowel bij mij thuis als op locatie. Ook individuele lessen zijn mogelijk, dat kan via Skype of bij mij thuis.

2015-10-19_11-22-43Ik ben als docent verbonden aan Deborah Houlding’s  School of Traditional Astrology en deze Basisopleiding wordt door mij in het Nederlands gegeven.  Op deze Facebookpagina kun je meer informatie vinden over de activiteiten van STA.

Ik geef deze opleiding in Bilthoven  maar ook op locatie. De opleiding bestaat uit 30 lesuren en we plannen de lessen in overleg. Er start weer een Basiscursus op 14 april 2016. Voor meer informatie zie STA basiscursus2015-11-09_12-39-39

De totale kosten van deze opleiding bedragen € 450.- inclusief een map met alle theorie. Mocht je belangstelling hebben, neem dan even contact op. Zie ook Cursusaanbod Uurhoekastrologie.

Lezingen

Op 28 november 2015 geef ik een workshop bij het Astrologisch Gezelschap Aquarius in Baarle Nassau, dan is het onderwerp Huisheren anders bekeken. In de klassieke astrologie gebruik je de tripliciteitsheren  ook als huisheer, zij geven specifieke informatie. Aan de hand van veel voorbeelden gaan we kijken hoe je deze techniek eenvoudig kunt toepassen.

In februari 2016 geef ik een lezing bij Ophiochus in Heerenveen over het gebruik van de waardigheden en in april 2016 geef ik een lezing bij Peter Saarloos in Zoetermeer over dit onderwerp. Hier een kleine introductie:

2015-10-19_11-41-33De waardigheden  van de planeten, wat kun je ermee? Heel veel!

In de klassieke astrologie spelen de waardigheden van de planeten een grote rol. In de moderne astrologie wordt er eigenlijk geen aandacht meer aanbesteed. Na een korte theoretische uitleg gaan we aan de slag met de horoscopen van de deelnemers. We gaan kijken hoe we deze waardigheden kunnen toepassen en vooral: hoe werkt het uit in je leven?